Lyst til leg, lyst til læring, lyst til livet...

 • 12-02-2016
  08:15-10:00
  SFO arbejdsmøde ·
  2
 • 19-02-2016
  08:15-10:00
  SFO arbejdsmøde ·
  2
 • ikon
  Troels Schmidt Larsen den 11-02-2016
  Så er skole-tv klar med 2. udsendelse. Her kan I se klip fra juleafslutning, musical, morgensang i indskolingen, indvielse af multibanen og Lucia dag. 
  Mvh. Valgholdet skole-tv

   
 • Maia Møller den 05-02-2016
  Ekstrem overlevelse - vild vinterferie på Naturhistorisk Museum Aarhus
  Kunne du overleve et temperaturspænd på 50 grader uden nogen former for hjælpemidler? Nok ikke, men det er dagligdagen for en stor del af verdens dyr. Tænk bare på den fine lille musvit, som vi kender fra foderbrættet, der skal kunne klare en sommerdag på 34 grader og en frostklar vinternat på minus 15. Og hvordan kan løven holde ud at have pels midt på Afrikas stegende savanne? Og hvordan overlever isbjørnen og pingvinerne den ekstreme frost? I vinterferien sætter Naturhistorisk Museum Aarhus fokus på dyreverdenens ekstreme evne til at tilpasse sig omgivelserne – og ikke mindst hvad der sker, når klimaet pludselig forandrer sig. Der er fuld fart på oplevelserne med daglige dissektioner af bl.a. en løve, skattejagter, klimatimer, ansigtsmaling, skelettering af en sort bjørn, gipsafstøbninger, hjemmelavede foderkugler, pandekagemand og meget mere.
  Alle aktiviteter er gratis, når entréen til museet er betalt. Gratis adgang for børn og unge under 18 år. Åbent hver dag i ferien kl. 10-17.
   
  Nat på Museet – sov med verdens vilde dyr
  Hvad sker der egentlig på Naturhistorisk Museum om natten, når lysene bliver slukket, og alle er gået hjem? Er det ligesom i filmen ”Nat på museet”, hvor dyr og genstande får deres helt eget liv? Det kan du finde ud af på egen krop, for Naturhistorisk Museum i Aarhus åbner for bestillinger på det nye klassearrangement ”Nat på Museet” for 3.-7. klasser. Her kan man opleve en aften og nat blandt verdens vilde dyr.
   Læs mere på www.natpaamuseet.dk.
   
   
 • Maia Møller den 10-12-2015
  Leje af hytterne i Århus Kommune.
  Fra den 1. december 2015 er der ny procedure for leje af hytterne Dyngby, Dakbjerg, Tangehytten i Århus Kommune.
  Forældre, der vil reservere en hytte til et klassearrangement skal oprette en konto på friluftslivaarhus.dk.
  Forældre skal være opmærksomme på ikke at oprette sig som privatpersoner, idet hytterne ikke lejes ud til private. Hytterne lejes ud via barnets skole eller institution. Se vejledning i linket. 
  http://filer.aarhuskommune.dk/filer/mbu/filer/2015/uge47/LUVejledningtilbooking.pdf